021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Salut ,sint Tudor !

Aici puteti povesti experientele personale.
Scrie răspuns
sonomariana
Boboc
Boboc

Re: Salut ,sint Tudor !

Mesaj de sonomariana »

Buna seara draga Tudor si tuturor si celor care citesc!
IarASI IMI VINE SA RAD CAND MA GANDESC CE AS FI FACUT EU PE TIMPURI DACA NU MI-AR FI RASPUNS CEI CARORA LE SCRIAm, mai tii minte? haha Daa, imi aduc aminte cu duiosie de mine, de noi cat de diferiti si totusi cat de la fel eram, rabufneam pe moment ca apoi toti sa luam un pas inapoi , sa ne cerem scuze si sa ne reamintim de la cei care reusisera inaintea noastra ca cei care au acesta boala nu mai au voie niciodata sa se supere, sa reactioneze negativ, sa se certe...ci trebuie sa fim ingaduitori cu toata lumea si sa ignoram ceea ce nu ne place...Si totusi cu acele incaierari care animau la maxim Forumul(imi aduc aminte ca se scriau si poezii rautacioase dar trebuie sa recunosc ca erau compuse cu talent, umor si inteligenta...si adevarate) ne-au caluzit pasii spre cei care suntem noi astazi adica cea mai buna varianta a noastra.
Imi aduc aminte ca odata , plecata intr-o croaziera scriam pe acest Forum ca dorinta de a bea este ca un val care creste, creste, creste, atinge apogeul si se domoleste apoi pana ajunge linistit la mal.Imi amintesc ca m-a felicitat si Admin pe care il salut cu drag si-mi reamintesc ca ma certam si cu el(scuze pt ras, Admin)...haha
Mda vremuri frumoase ...pt ca cea mai rea zi din abstinenta este infinit mai buna decat cea mai buna zi din timpurile cand consumai alcool!
Seara frumoasa senina in suflet si linistita sa avem toti!
Cu drag,
Primavara
tudor
Veteran
Veteran
Zile de abstinență: 14,04,2008
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Salut ,sint Tudor !

Mesaj de tudor »

sonomariana scrie: 06 Apr 2026, 20:37 Buna seara draga Tudor si tuturor si celor care citesc!
IarASI IMI VINE SA RAD CAND MA GANDESC CE AS FI FACUT EU PE TIMPURI DACA NU MI-AR FI RASPUNS CEI CARORA LE SCRIAm, mai tii minte? haha Daa, imi aduc aminte cu duiosie de mine, de noi cat de diferiti si totusi cat de la fel eram, rabufneam pe moment ca apoi toti sa luam un pas inapoi , sa ne cerem scuze si sa ne reamintim de la cei care reusisera inaintea noastra ca cei care au acesta boala nu mai au voie niciodata sa se supere, sa reactioneze negativ, sa se certe...ci trebuie sa fim ingaduitori cu toata lumea si sa ignoram ceea ce nu ne place...Si totusi cu acele incaierari care animau la maxim Forumul(imi aduc aminte ca se scriau si poezii rautacioase dar trebuie sa recunosc ca erau compuse cu talent, umor si inteligenta...si adevarate) ne-au caluzit pasii spre cei care suntem noi astazi adica cea mai buna varianta a noastra.
Imi aduc aminte ca odata , plecata intr-o croaziera scriam pe acest Forum ca dorinta de a bea este ca un val care creste, creste, creste, atinge apogeul si se domoleste apoi pana ajunge linistit la mal.Imi amintesc ca m-a felicitat si Admin pe care il salut cu drag si-mi reamintesc ca ma certam si cu el(scuze pt ras, Admin)...haha
Mda vremuri frumoase ...pt ca cea mai rea zi din abstinenta este infinit mai buna decat cea mai buna zi din timpurile cand consumai alcool!
Seara frumoasa senina in suflet si linistita sa avem toti!
Cu drag,
Primavara
Buna dimineata,Tuturor !
Primavara , multumesc pentru mesajul tau .
DA! : "...cea mai rea zi din abstinenta este infinit mai buna decat cea mai buna zi din timpurile cand consumai alcool!
CONFIRM !!!
Sunt recunoscator de mii de ori pentru ca sunt abstinent si pot fi... reunoscator ca sunt abstinent si ...recunoscator pentru viata mea in abstinenta,pentru familia mea , pentru familia mea si pentru starea mea de sanatate care imi permite sa fiu activ atat cat este nevoie sa merg la sedintele AA cu bicicleta,sa imi vizitez baietii mei si nepotul si sa vizitez locuri noi .Recunoscator pentru prietenia noastra,Primavara. Recunoscator pentru sutele de prieteni abstinenti pe care ii cunosc personal. Singur nu as fi reusit.
pentru cei care urmeaza sa petreaca sarbatorile de PASTE le urez sa se bucure in pace si seninatatate .abstinenta pe primul loc pentru ca fara abstinenta celelealte sunt otravite de alcool.
EXISTA VIATA FRUMOASA FARA ALCOOOL !
Toate cele bune si abstinenta senina si continua celor care citesc si si-o doresc .
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine
Scrie răspuns