Salut Leule,salut tuturor!

Leule, raspunsurile la intrebarile tale le vei gasi in povestirea mea!
Sint Tudor,sint ALCOOLIC ! De ce spun asta ? Iata : Prin '96 am inceput sa beau din ce ce mai mult ,falsificindu-mi in felul acesta trairile etc. si in final falsificindu-mi viata .In februarie 2001 cind intr-o zi am baut ,pentru prima oara dimineata,s-a aprins beculetul de alarma din mintea mea l-am ignorat si am continuat sa beau in acelasi stil distructiv, dependenta de alcool fiind la mine deja instalata.Dupa un an m-am internat cu scopul de a ma detoxifia de alcool sa fac o pauza si sa beau dupa aceea controlat.
Am facut 9 luni pauza, inceput sa beau, la inceput controlat,pentru ca apoi sa beau din ce in ce mai des si mai mult ca inainte,iar dupa 6 luni m-am internat cu hepatita etilica.Am ignorat sfatul medicilor si dupa 6 luni am reluat baul distructiv .Acum incepusem sa beau pe ascuns si acasa si la munca.Mie imi recunosteam neputinta in fata alcolului dar sotiei ,parintilor,,prietenilor le spuneam ca detin controlul si ca ma pot opri cind vreau.Deja perioadele de baut distructiv alternau cu cele abtinere 3+3.
Sint la Alcolicii Anonimi din data de 7 aprilie 2008,nu am mai baut alcool din 14 martie 2008 ,acum ma simt foarte bine si asta ca sint in program ,familia si-a recapatat increderea in mine,sanatatea la fel.EXISTA si va spun cu mina pe inima ca am si voi puteti avea o viata fericita si fara alcool .Depinde de voi CE ALEGERI FACETI SI CIT SINTETI DISPUSI SA PIERDETI DIN CAUZA ALCOOLULUI!
Alcoolul nu rezolva problemele,el le amplifica.Iar daca ai 100 de probleme daca si bei vei avea una si mai mare in plus. ccCItind rindurile astea va veti ride in barba
"

iata-l si pe asta,de ce nu a renuntat inainte sa capat dependenta

"Nu am facut asta pentru ca eram prea orgolios,vanitos si credeam ca nu mise poate intimpla tocmai mie.
Eu nu spun decit atit FITI SINCERI CU VOI INSIVA! Scrieti pe o hirtie de cite ori ati incercat sa beti cotrolat dupa ce v-ati dat seama sau vi s-a spus ca aveti probleme cu alcolul ,scrieti O coloana cu reusite si una cu esecuri faceti balanta si ginditi- va daca merita sa mai beti .NU UITATI ca alcolul falsifica trairile.
Scrieti apoi cite mai sinteti dispusi sa pierdeti daca veti mai continua sa beti(apropo, de cite ori ati fost amenintati cu "-este pentru ultima data cind iti mai accept asa ceva !",este mai mult ca sigur ca intr-o zi sa se intimple si sa va treziti oricare dintre cei care cititi aceste rinduri sa fiti singuri,sa fiti parasiti si cei dragi sa nu se mai intoarca la voi , daca asta nu au facut asta pina acum.Si eu am fost amenintat si asa cum am mai scris nu am fost dispus sa mai pierd ceva.
Viata este frumoasa si fara alcool,ea este facuta din bucurii mici si mari,si ca fiind treaz le vad si le apreciez acum mult mai bine .Sa ne revedem cu bine pe forum!

Despre viata mea in abstinenta va pot povesti! Numai sa doriti!