Bine ai revenit, Asido, Prietene !
Sper să rămâi activ în continuare pe forum și să aduci acea viață, vitalitate pe acest forum care i-au ajutat și i,-ai ajutat sa rămână abstinenți pe muuuuulti !
Aștept noi mesaje !

Bine ai revenit, Asido, Prietene !

asido1973 scrie: ↑22 Feb 2026, 20:10 Buna seara si bine v-am regasit ! Nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de 16 ani de cand am intrat pe acest forum si viata mea de atunci s-a schimbat total!
Daca ai probleme cu dependenta de alcool, jocuri de noroc,orice altceva, ai venit excat unde trebuie. Am fost ca tine si am reusit. Citeste povestea mea, poate fi si a ta. Sunt multi altii ca tine aici care si ei au reusit.deci se poate, tineti aproape!!!

Buna seara si bine v-am regasit si eu!asido1973 scrie: ↑22 Feb 2026, 20:10 Buna seara si bine v-am regasit ! Nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de 16 ani de cand am intrat pe acest forum si viata mea de atunci s-a schimbat total!
Ce pot sa va spun tuturor care cautati ajutor dar cautati voi sincer, nu manati de mama tata sau sotie,tuturor carora isi doresc o viata fara alcool. Va pot spune ca se poate... Chiar daca esti pe fundul gropii,astupat cu mal(noroi) de iti intra in gura si te innceci ,daca nu mai ai nici o solutie omeneasca ,se poate. Se poate o viata fara alcool,se poate sa cresti alaturi de cei dragi, se poate sa te pregatesti sa fii socru mic,sa ai o viata noua.. Se poate viata fara bautura daca chiar iti doresti cu adevarat. Drmul nu este usor si nici presarat cu flori , nu este totdeauna lin, dar daca vrei se poate.
Sunt mai bine de 16 ani de cand am intrat aici disperat cautand ajutor... Ramaneti apropae si va voi povesti mai multe... Viata in abstinenta este minunata si merita traita. Sunt atatia care au fost ca tine, dipserati, fara sperantala un pas sa piarda tot. Astazi sunt oameni care au reusit, au recastigat totul. printre ei ma numar si eu ... Sunt un om salvat , astazi nu am baut alcool . Merg inainte. Tineti aproape de acest forum de orice grup de recuperare , tineti aproape de AA, ALiat sau orice va face bine, cu siguranta acolo gasiti oameni ca voi . Daca ai probleme cu dependenta de alcool, jocuri de noroc,orice altceva, ai venit excat unde trebuie. Am fost ca tine si am reusit. Citeste povestea mea, poate fi si a ta. Sunt multi altii ca tine aici care si ei aureusit.deci se poate, tineti aproape!!!