Pagina 1 din 1

O alta viata!

Scris: 17 Iul 2013, 22:14
de asido1973
Re: Salut tuturor!

Mesajde Să intru în luptă? » 17 Iul 2013, 20:25
Bună seara, dragii mei!

Vă rog să îmi iertați ignoranța de a nu mai „trece” pe la voi de atât de mult timp! Dragă Relus, îmi este așa de rușine când am văzut că mi-ai lăsat un mesaj și eu nu am răspuns... Te rog să mă ierți! Mi-ar plăcea mult de tot să putem comunica și prin alte mijloace, dacă mi-ai putea lăsa o adresă de mail, ar fi mai mult decât minunat! (asta dacă mă mai vrei :-( )
Pentru o codependentă ca mine, a fost esențial să intru în contact cu voi și să conștientizez ce se întâmplă, prin intermediul vostru. Ați fost alături de mine în momente de-a dreptul critice... Îmi amintesc când fostul meu prieten, alcoolic, se îmbăta și mă implora să îl primesc la mine... Îmi era extrem de greu să spun: „Nu!”, nici nu îmi imaginam cum se poate, omenește, să fac asta. Și voi, dragilor, stăteați cu mine, ore în șir, și îmi explicați cum îi fac și lui rău, și mie... și totul începea să capete sens... Îmi amintesc cât de mult se implica Asido, cum îmi răspundea imediat la mesajele lăsate pe forum, în timpul acelor ore interminabile... Cum devoram răspunsurile voastre, ale tuturor, Dani, Relus, Freeedom și toți ceilalți... Îmi sunteți foarte dragi!!! :*
Eu acum sunt bine, sunt liniștită, mă simt împăcată. E un sentiment foarte plăcut, ca atunci când ieși dintr-o luptă încrâncenată și deja trece timpul și rănile devin cicatrici.
Cei care sunteți în postura de codependenți, trebuie să știți că aici este locul în care, cu ajutorul oamenilor de aici, vă puteți găsi liniștea. Ascultați-i, știu ce vorbesc!
Multe îmbrățișări tuturor, să aveți parte de o vară de vis!!!
Cu drag,
Alina.