021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

CLARIFICARI IMPORTANTE FORUM

A se citi inainte de a posta pe forumul AlcoHelp
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1161
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

CLARIFICARI IMPORTANTE FORUM

Răspunsul #1 scris

Mesajde admin » 11 Dec 2012, 15:52

Dragi prieteni,

Am avut o intalnire cu echipa ALIAT legata strict de forumul AlcoHelp si doresc sa clarific cateva lucruri foarte importante pentru bunul uz al acestui forum.

1. Forumul AlcoHelp apartine tuturor utilizatorilor lui din momentul in care ei se inscriu in programul AlcoHelp sau direct pe forum. ALIAT nu obtine beneficii materiale de pe urma administrarii si intretinerii acestui forum, singurul si cel mai mare beneficiu fiind acela de ajutorare a persoanelor cu probleme legate de consumul de alcool si a familiilor/prietenilor acestora.

2. Rolul de moderator al forumului este acordat in baza vechimii utilizatorilor pe acest forum, si a abstinentei acestora iar singurele atributii care le revin sunt de a sterge mesajele tip SPAM si mesajele nepotrivite (cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, discriminari de gen, rasa, etnie sau orientare sexuala), asa cum este specificat in cadrul Regulamentului. Moderatorii nu reprezinta opinia ALIAT, nu sunt angajati sau recompensati financiar de catre ALIAT pentru aceasta activitate si orice membru al forumului care indeplineste criteriile specificate mai sus poate obtine sau pierde aceasta calitate. Atat moderatorii cat si utilizatorii poarta responsabilitatea personala a afirmatiilor facute.

3. Singura persoana care are acces la interzicerea unui IP, respectiv a unui utilizator este Administratorul forumului. Acest lucru se face numai din motive intemeiate si bine identificate. Adresa de email a admin este: tehnic@alcohelp.ro.

4. Incepand de astazi, din motive obiective rolurile de moderator vor fi suspendate temporar, admin va asigura buna functionare a forumului urmand ca in cel mai scurt timp sa fie restabilite rolurile si functiile de moderator. Va rog sa imi trimiteti orice sugestii pe adresa de email tehnic@alcohelp.ro sau mesaj privat in cadrul forumului.

5. Forumul AlcoHelp doreste sa fie un loc in care oamenii isi ofera unii altora sprijin in momente dificile, este un loc care promoveaza informatia corecta, un loc in care oamenii sunt interesati de sanatatea lor fizica si mentala, de schimbarea personala si imbunatatirea propriei vieti si a celor din jurul lor. Din acest motiv nu vor fi acceptate incalcari ale regulamentului forumului.

Regulament forum: - viewtopic.php?f=8&t=68

Cu respect,
Admin si Echipa ALIAT
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline

Înapoi la “MISIUNE SI REGULAMENT”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator