cladita pe dorinta altora este pur si simplu o abtinere si nu are sanse de reusita.Eu si multi alti am incercat asta in trecut si am sfirsit prin a reincepe sa bem si mai mult ca inainte
Motivatia mea este urmatoarea :IN ABSTINENTA imi merge bine ,sint sanatos,toti se pot baza pe mine, rezolv problemele cu mintea limpede iar daca mie imi merge bine ii merge bine si familiei mele aceasta din urma fiind rezultanta faptului ca sint un abstinent cu abstinenta sobra (CLEAN and SOBER).Succes si abstinenta senina !
P.S. Este si un film legat de dependenta intitulat "CLEAN AND SOBER ",legat de dependenta,cu Michel KEATON cel mai tare film legat de alcool este filmul
"ZILE CU VIN SI TRANDAFIRI " cuJACK LEMON SI LEE REMICK ,titlul original este "DAYS WITH WINE AND ROSES " din 1962 si il gasesti pe Bit Torrent tradus.
Eu nu fac prozelitism la AA ci povestesc despre ce m-a ajutat pe mine si incercind prin asta sa ajut asa cum am fost si eu ajutat la rindul meu ! Daca AA -UL insamna dependenta imi pare bine ,pentru ca atunci cind beam "socializam" numai cu paharul .Prietenii m-au lasat sa aleg ei sau alcoolul.Ales alcoolul pentru o buna perioada.
A trecut ! Sintem oameni si depindem uni de alti intr-o mai mica sau mai mare masura ,asta fie ca vrem sau nu ,iar atunci cind au o influenta pozitiva asupra mea asta imsemna ca ma ajuta pe mine si prin si familia!Trebuie numai sa gindim pozitiv si sa luam aminte la tot si toti ce ne pot ajuta.Orgoliul te poate orbi si impiedica sa reusesti acolo unde altii au facut-o impreuna !DOVADA ? ESTI PE FORUM SI INTERACTIONEZI CU ALTI OAMENI CARE AU PROBLEME ASEMANATOARE !